Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 17 ~ Web designer – jobul anului 2013

Data introducerii: 17-06-2013

Care este viitorul in materie de job-uri? Viitorul consta in mediul online. Viata oamenilor se tehnologizeaza si totul se desfasoara in mediul online. Tabletele, laptopurile si telefoanele sunt obiecte indispensabile unei persoane din 2013. Asadar, jobul ideal este cel online.

Ce inseamna sa fii web designer?  Care sunt atributiile acestuia?  Intr-o agentie de web design lucreaza persoane creative care se ocupa de crearea grafica si de continutul unui site. Acestia stabilesc, in functie de cerintele clientilor, scopul site-ului, complexitatea acestuia si publicul tinta. Trebuie sa ai atentie selectiva, o memorie buna si o slabiciune pentru detalii.

Specializeaza-te si cauta un job intr-o agentie de web design din Bucuresti pentru un viitor stralucit!

Pagina 17 ~ Alte articole din acceasi categorie:

De doua ori mai multi bani pentru fermierii cu mai mult de trei bovineAgricultura face PIB sanatosMunca la negru reprezinta 16-21% din PIB-ul RomanieiGazprom: Pretul la gaze pentru europeni va creste cu maxim patru procenteCui se adreseaza fondurile monetare si ce castiguri se pot obtine Peste 1,5 milioane de adeziuni la pensiiDanila pleaca de la conducerea BCRRomania a platit la bugetul UE circa 912,788 milioane euroInflatie mica sau crestere economica?Curs valutar - Ghid valutar - Conversie valutara - Schimb valutar - Curs valutar BNRTransporturile vor primi doar 35% din banii necesariDezinflatia nu cedeaza!Case cu riscEuro a atins un nou record istoric fata de dolarPretul record al petrolului afecteaza rezervele din Orientul MijlociuAutoclasificarea unitatilor turistice se va face anualUE si Rusia vor "reciprocitate" in domeniul energeticPetrolul urca cu 8 dolari pe lunaAnunturi intarziate la achizitiile publiceCriza de samanta de grau in Dolj
Pagina 17

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook