Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Un telefon mobil cum nu ati mai vazut!

Data introducerii: 31-03-2008

Oricine vrea un telefon mobil cu touchscreen, cu sistem de operare dedicat, conectivitate WiFi si o autonomie de varf. Insa putini isi doresc ca un asemenea telefon sa masoare 20 x 9.6 x 3.5 cm si sa cantareasca nu mai putin de 550 grame!

iWave Rainbow-G4 este un terminal maret, la propriu si la figurat. Telefonul acesta include insa functii avansate de PDA care il fac ideal pentru mediul industrial.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Vorbim la telefon de 3,7 miliarde de euroSkype: apeluri internationale nelimitateNokia a lansat un telefon "Near Field Communication"Joburi IT pe mobil5 moduri sigure in care computerul te "ajuta" sa fii demisAbonament cu minute internationale incluseBravia E4000, televizorul-tablouCERN pregateste un internet ultra-rapidGoogle da afara 300 de angajati Romania primeste ultimul avertisment privind sistemul 112Microsoft anunta Windows Mobile 6.1Vodafone Romania reduce tarifele de internet mobil in roamingFara internet in timpul summit-uluiUn telefon mobil cum nu ati mai vazut!Arta digitala din virusi, spam, troieniSamsung - telefonul cu touchscreen pe care simti ceea ce faciVista SP1 creeaza problemeVanzarile sistemelor GPS in Romania se vor dubla in 2008Cosmote vrea licenta 3G cu orice pretNokia datoreaza 4 miliarde de euro
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook