Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Un cuplu de negri din Africa a adus pe lume un copil alb

Data introducerii: 21-07-2010

Un cuplu de negri din Africa a adus pe lume un copil albUn cuplu de negri din Africa a adus pe lume un copil alb, cu ochii albaştri şi părul blond. Cei doi soţi mai au încă doi copii, însă aceştia le seamănă, ambii fiind de culoare.

Cel de-al treilea copil, o fetiţă albă precum laptele, a primit numele Nmachi, nume ce în limba nigeriană înseamnă "Frumoasa lui Dumnezeu".

Medicii de la maternitate au confirmat că nou-născutul nu este albinos, ceea ce măreşte şi mai mult uimirea cu privire la acest caz.

“Este vorba despre o naştere ieşită din comun. În cuplurile mixte din punct de vedere ale rasei pot apărea tonuri mai deschise ale culorii pielii unui copil, sensibil diferite de cele ale părinţilor. Ar putea fi vorba, în acest caz, de un mix genetic, care, însă, este destul de rar pentru un cuplu originar din Nigeria. Părul fetiţei este, de asemenea, ceva extrem de neobişnuit. Mulţi copii care, altfel, nu surprind prin faptul că sunt blonzi, nu au aceasta culoare a părului la naştere", a declarat un specialist în genetică al Universităţii Oxford.

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Secretul nemuririi - inghetarea controlata a corpului?Metroul spre Otopeni ramane fara finantareCod galben de ninsori si vant puternic pentru opt judete din vestUn barbat retinut la Capitoliu cu o arma in masina sustine ca avea de facut o 'livrare' pentru ObamaPolitia maghiara a arestat doi suspecti in cazul uciderii lui Marian CozmaProfesorii ar putea organiza proteste spontane din cauza intarzierii platii salariilor'Romanii nu merita sa ramana in Europa'Parcari de lux. Oprescu investeste 60.000 euro pentru o masinaSalariile bugetarilor vor creste abia din aprilieCavaleria lui Mitrea, de partea lui GeoanaAccident avatic in New YorkUn elev din Capitala a fost taiat cu o sabie in timpul orei de religieLetonia se confrunta cu cea mai grava revolta din ultimii 18 aniA nascut la doua zile dupa ce a muritHotarata sa devina mireasa la 107 aniPalestinienii sunt omorati si cu arme romanestiMai multi romani au reusit sa iasa din Fasia GazaStare de 'alerta sporita' in Liban, dupa atacul cu rachete asupra IsraeluluiNu scapam de "apocalipsa". LHC revineCat rezistam fara gaz rusesc?
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook