Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ UE: taxa auto e legala

Data introducerii: 24-04-2008

REALIZARE. România a scăpat de conflictul cu Comisia Europeană declanşat din cauza taxei de primă înmatriculare, anunţă Departamentul pentru Afaceri Europene.

Şeful de cabinet al lui Laszlo Kovacs, comisar pentru taxare şi uniune vamală, a declarat că propunerea de sesizare a Curţii de Justiţie a Comunităţilor Europene în cazul taxei auto a fost retrasă de pe agenda colegiului CE, după adoptarea ordonanţei de urgenţă care modifică taxa.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Euro s-a depreciat fata de dolar dupa publicarea comunicatului Federal ReserveCE vede o accelerare a cresterii economice a Romaniei in 2008UE: taxa auto e legalaVosganian: Preturile locuintelor s-ar putea stabiliza in 2009Vosganian: Speram ca in 2020 sa avem un salariu mediu brut intre 1.200 si 1.500 de euroBanca centrala lucreaza la un indice al pietei imobiliareCoca-Cola, in crestereTaxa pentru sacrificarea mieilor va fi de 20 lei, dubla fata de anul trecutMarele premiu, de 4,5 milioane de euro, la Loto 6/49 s-a reportat Somajul a scazut cu 0,1%Romtelecom: Investitii de 500 de milioane de euro in retehnologizare5,5% crestere economica in primul trimestruDoar un roman din patru isi permite sa economiseascaSpecula imobiliara. Dezvoltatorii stau cu apartamentele goale ca sa-si maximizeze profiturile Transportatorii fac presiuni pentru eliminarea rovinieteiCresterea pensiilor inainte de 2009Distribuitorii cer din nou scumpirea gazelor cu 8-12%Preturile apartamentelor noi din SUA sunt in continua scadereMotorina devine produs de luxAgricultorii cer reducerea pretului motorinei cu 50%
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook