Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 19 ~ Trei elevi romani vin in tara cu 3 medalii castigate la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale

Data introducerii: 21-07-2010

Trei elevi romani vin in tara cu 3 medalii castigate la Olimpiada de Informatica a Europei CentraleTrei elevi români care au participat la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale, care s-a desfăşurat la Kosice, în Slovacia, în intervalul 12-19 iulie, se întorc în ţară cu trei medalii, două de argint şi una de bronz.

Medaliile de argint au fost cucerite de Bogdan-Cristian Tătăroiu (clasa a XII-a) şi Vlad Alexandru Gavrilă (clasa a IX-a), ambii de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti. Victor-Cristian Ionescu, elev în clasa a XI-a la acelaşi liceu, a căştigat o medalie de bronz.

Din echipa României a făcut parte şi Alexandru Tache, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Capitală.

Pagina 19 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Agentiile de turism isi pregatesc ofertele pentru Valentine's Day3, 2, 1: Start la cumparaturi reduseIn 2050, in Romania vor fi 13 milioane locuitoriFiecare imobil nou construit trebuie sa dispuna de locuri de parcareParcarile s-au mutat in mijlocul drumuluiPremiu de sase milioane de euro la Loto 6 din 4950 de oameni care ar putea salva PlanetaCum sa ai 12 luni norocoase. Obiceiuri si superstitii de Anul Nou Unele medicamente se scumpesc cu pana la 23% din 2008Saloanele de coafura, luate cu asalt de doamneGreva de avertisment in invatamantANM a anuntat un 2008 fara temperaturi extremeClientii Raiffeisen Bank, furati pe InternetCei care ies mai devreme la pensie sunt penalizatiGuvernul a decis ca ziua de 24 decembrie sa fie liberaTimisoara: A vrut sa isi faca buletin, dar a descoperit ca e mort de opt aniBataie de joc in spitalele de pediatrie din tara! Trei valuri de scumpiri lovesc RomaniaBucuresti: Mai multe strazi inundate, din cauza ploii de noaptea trecutaLista secreta a ANL- casele inapoi
Pagina 19

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook