Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 19 ~ Traian Basescu a declarat ca Romania se va implica in razboiul din Libia

Data introducerii: 22-03-2011

Traian Basescu a declarat ca Romania se va implica in razboiul din LibiaLa finalul sedintei CSAT, presedintele vorbeste despre situatia din Libia si pozitia oficiala a Romaniei, in razboi.

Astazi a fost aprobat planul de operatii privind zona de interdictie aeriana si tot astazi NATO, Consiliul Nord-Atlantic, a aprobat directiva de executie privind embargoul, in baza rezolutiei 1970 a Consiliului de Securitate, urmand astfel sa se treaca la punerea in aplicare a planului de operatii.

CSAT a decis implicarea Romaniei in impunerea conditiilor de respectare a embargoului cu fregata Regele Ferdinand si doi ofiteri de stat major.

Tara noastra va participa cu 205 militari, plus doi ofiteri, urmand ca Guvernul sa aloce 4,5 milioane in urmatoarea sedinta de Guvern.

Pagina 19 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Sindicatele contesta proiectul bugetului pe 2008BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot pentru euroalegeriRemes, suspendat din PNLCiolos crede ca Romania va evita activarea clauzei de salvgardareAdrian Cioroianu cere explicatii ambasadorului Republicii MoldovaBasescu cere Parlamentului sa ii trimita legea uninominalului pana pe 22 octombrieActiune pentru cimitirele evreiestiBasescu a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea cresterii salariilor diplomatilorCozmin Gusa: Inca cel putin doi ministri vor avea dosare penaleOamenii lui Boc stiau de marti ca miercuri „va exploda o bomba“Dacian, in locul lui Decebal TraianCiolos va demite toti secretarii de stat daca UE activeaza clauza de salvgardareDemisia lui Decebal Traian Remes starneste reactii pe scena politica Ministrul Decebal Traian Remes a demisionatC. Diaconescu: Cerem o ancheta a CSM referitoare la modul in care au ajuns imaginile cu Remes in mass-mediaFlagrant la nivel inalt - Traian Remes si Muresan - SPAGA (filmare SRI)Basescu nu poate face referendum odata cu europeneleVremuri grele pentru demnitarii din vilele statuluiInalt Prea Securistul Arhiepiscop PimenAzi se judeca recursul in cazul lui Ioan Avram Muresan
Pagina 19

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook