Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Steve Jobs este bolnav. Se retrage de la conducerea Apple?

Data introducerii: 06-01-2009

Macworld, expozitia anuala de IT a Apple ce are loc in San Francisco, se va deschide cu o serie de vesti proaste in acest an.

Steve Jobs este bolnav. Se retrage de la conducerea Apple? Printr-o decizie surprinzatoare, compania si-a socat fanii dupa ce a anuntat recent ca evenimentul din acest an va fi ultimul.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ramele foto digitale, un cadou perfect si la modaCei care vor apela abuziv 112 vor fi bombardati cu SMS-uriCelular de 2.000 de dolari Se cauta manager cu MBA pentru Google Romania Romania, in topul tarilor europene dupa cresterea productiei industriale A 31-a editie a conferintelor SolePAD - Brasov, 14 octombrie 2008 - SmartFinancialANC ne ajuta sa emitem facturi electroniceCine sunt cei mai influenti oameni din online-ul romanesc?S-a inventat televizorul pliabil! Noi servicii in telecomunicatiiLG isi lanseaza luna aceasta cel mai nou terminal cu ecran complet tactil!De la Orange la Vodafone apoi la Cosmote, noul manager de dezvoltareUn lord englez isi vinde viata pe eBayO noua televiziune online va emite exclusiv in direct pentru romani!iPhone 3G, din 22 august si in RomaniaAtacurile phishing se tin lant la Raiffeisen Orange va cumpara Euro-GSM? Luxoft vrea si restul de actiuni ITC NetworksLG pregateste telefoane cu sunet surround DolbyFirefox 3.1, la prima versiune alfa
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook