Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ Spiritul lui Michael Jackon i-a cerut scuze Lisei Marie Presley

Data introducerii: 11-02-2010

Spiritul lui Michael Jackon i-a cerut scuze Lisei Marie PresleySpiritul nelinistit al regelui pop i-a cerut scuze fostei sotii, Lisei Marie Presley, in timpul unei sedinte de spiritism.

Karen Faye, fostul make-up artistul megastarului, si Lisa au mers saptamana trecuta la un medium care le-a ajutat sa intre in legatura cu spiritul lui Michael Jackson.

“Michael parea ca este intr-o misiune de a lua legatura cu apropiatii pentru a le cere iertare. Pe durata sedintei, Michael ne-a explicat greselile pe care le-a facut si ne-a cerut sa il iertam. Parea nelinistit. A fost mai vesel cu Lisa. La un moment dat, mediumul s-a intors catre mine si mi-a spus ca Michael imi transmite ca ii pare rau ca m-a facut sa sufar, mai ales ca am avut foarte multa grija de el. Michael a adaugat ca ar fi trebuit sa ma asculte mai mult”, a declarat Karen Faye pentru The Sun. Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Catalin Maruta a mers cu 214 km pe ora Delia si-a recuperat permisul Puya lanseaza primul album solo Michael Jackson, dator vandutPrintesa R&B merge la altarAnda poate manca doar cu stangaBritney iese la plimbare in pijamaleAngelina Jolie se simte jenata de faptul ca a aparut dezbracata in BeowulfCe au facut Monica si bodyguardul ei in timp ce Irinel era la ParisMonica Barladeanu, cea mai sexy Laura Andresan are fantezii sexuale cu sarpele la gatChristina Aguillera, pregatiri pentru intampinarea berzeiJennifer Lopez este insarcinata, spune Roberto CavalliFilmul "Sex in restaurant cu Irinel si Monica", Zmeura de Aur 2007Loredana va canta la nunta IsseiGiulia s-a despartit de fotbalistul Costin ManeaIRINEL - MONICA - Filmulet Socant - Monica ii face sex oral lui IrinelSe despart Brad si Angelina?Logodnicul Andreei Banica fotografiat de paparazzi cu pantalonii in vineMarius Moga si Iulia Vantur planuiesc sa se mute impreuna!
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook