Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Seful Apple, fortat sa se retraga din cauza unor probleme medicale

Data introducerii: 15-01-2009

Seful Apple se retrage de la conducerea companiei pana la sfarsitul lunii iunie, din cauza unei probleme de sanatate destul de grave.

Intr-un email intern adresat angajatilor sai acesta a explicat ca problemele sale de sanatate sunt mult mai complexe decat credea si ca "din nefericire interesul asupra sanatatii sale este o distractie nu doar pentru familia sa, dar si pentru angajatii Apple", informeaza The Huffington Post.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Pasi esentiali in realizarea unui web design profesionistTeleviziunea dispare in cinci ani. Internetul este de vinaTi se pare ca un job la Google este ideal pentru tine?Steve Jobs, cofondatorul Apple, a murit!Cutremur in IT: Steve Jobs demisioneaza!Fara acces la retelele sociale la locul de munca?Facebook are si videochat!Tarife in roaming mai ieftine de la 1 iulieCompaniile din domeniul IT fac cele mai multe angajariLansare tableta PC Asus Android, in martie 2011Ce mai jucam vara asta?NOU! Mouse cu calculator de la CanonePays, prima platforma de plata online a impozitelor si taxelor locale la nivel nationalSuprematia iPhone este in pericolCompaniile de software lanseaza aplicatia Cyclope - Monitorizare Angajati Cel mai subtire televizor LED full HD 3D de la SamsungDroid X sau BlackBerry? Care este cel mai bun IPhoneFacebook a lansat Facebook QuestionsCum sunt vanati utilizatorii de DC++ si cei de torrenteAstazi se lanseaza Starcraft II in Romania
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook