Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Ruxandra Dragomir este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis

Data introducerii: 24-02-2009

Fosta tenismena Ruxandra Dragomir este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, ea primind 87 de voturi, in timp ce contracandidatul ei, Aurel Muntean, a fost votat de 70 de persoane, la alegerile care au avut loc, luni, la Poiana Brasov, transmite corespondentul NewsIn.

Dupa primul tur, Ruxandra Dragomir a primit 65 de voturi, Aurel Muntean 64, Florin Segarceanu 27, iar un vot a fost anulat. In turul 2, Dragomir a obtinut 87 din cele 157 de voturi si va fi noul presedinte al FRT.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Steaua si Dinamo amendatePrimavara fara RomaniaAdio, Europa!Ponor se retrage Incepe EURomania N. DICA: ''UN ALBANEZ M-A RUGAT SA RATEZ PENALTY-UL''Lobont va fi capitanul in meciul cu AlbaniaRomania-Albania, ultima partida care se va juca pe stadionul "National"Copos a primit in concesiune stadionul GiulestiDavid Beckham se va antrena cu ArsenalZicu, propus Stelei!Toti jucatorii echipei Lazio Roma, la inmormantarea lui Gabriele Sandri Smicer: "Daca batem Steaua, ne putem gandi la un miracol cu Sevilla!" Bucur, in locul lui Mutu la lotHrebenciuc si-a vazut visul cu ochii: "antrenor secund" la SteauaGigi Becali a facut-o de oaieILIE: "E GREU SA JUCAM CU ASA ADVERSARI TARI"Steaua - Sevilla: Visul unei nopti de toamnaMutu, in Top 10Trica: „Jucam un fotbal adevarat si ne vedem de treaba”
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook