Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Ronaldo, final de cariera?

Data introducerii: 15-02-2008

Atacantul brazilian al formatiei italiene AC Milan s-a accidentat grav, miercuri seara, in partida cu Livorno, scor 1-1, intr-o restanta din Serie A, si ar putea renunta la cariera fotbalistica.

El a suferit o ruptura a tendonului rotulian al genunchiului stang, iar acest incident il va tine departe de gazon cel putin noua luni. Astfel, Ronaldo, 31 de ani, nu va mai putea evolua in nicio partida din actualul sezon, iar ieri a fost transportat la Paris pentru a fi supus unei interventii chirurgicale.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Niculae, gol dupa golPOLI IASI - STEAUA 2-1 / LATINO STEAUA DANSEAZA FALSMURESAN: 'LACATUS VA AVEA SOARTA LUI HAGI'S-au incins spiriteleAfara din Ghencea! Ronaldo, final de cariera?Finala Cupei Romaniei din acest sezon se va juca la Piatra-NeamtSteaua nu poate fi depunctata! Ilie Nastase paraseste FRTMarica - se "INGRASA" pentru EuroS-AVEM NOROC LA EURO!Amical: Israel - Romania 1-0Mutu, cotat cu a treia sansa la titlul de golgheter in Serie A Piturca se teme ca Nationala nu e pregatita pentru amicalul cu IsraelBeckham isi va deschide o academie de fotbal in Brazilia'Am pierderi de 2 milioane $''Sunt pregatit pentru Lazio!'Inca un peruan la SteauaDinamo, fara victorie in CipruMutu: "Nu pot fi cumparat!"
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook