Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Romanii, criminalii de top ai Europei?

Data introducerii: 09-03-2010

Romanii, criminalii de top ai Europei?Parere generala in Danemarca este aceea ca romanii sunt criminali de temut. Ove Dahl, purtatorul de cuvant si investigator sef al Politiei din Copenhaga, a declarat dupa asasinatul comis de romanul Marian Clita (criminalul dizidentului Gheorghe Ursu), care a rapus o stewardesa intr-un hotel din Copenhaga, ca romanii pot omori pentru 100 de coroane. "Romanii nu au scrupule. Te vor omori pentru 100 de coroane (15 euro).

E o cultura complet diferita de a noastra. Problema cea mai mare o reprezinta granitele deschise, prin care suntem napaditi de europenii din Est. Ei comit jafuri bancare, jafuri la domiciliu, furturi grave, cersesc si sparg magazinele - totul ", a declarat Ove Dahl. Declaratia a inflamat presa daneza, chiar si cotidiane generaliste moderate, precum Berlingske (cel mai vechi ziar din Danemarca, publicat din 1749), titrand pe prima pagina: "Romanii sunt criminali de top", arata Gandul.ro.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Un bihorean ametit de bautura si-a taiat testicului stang cu drujbaBiletele de tren, mai scumpe din augustLitoralul, maturat de gura celor de la MediuMihaela Juganaru este noua iubita a lui Cristian Cioaca Studentii cer examen de admitere la facultateZile caniculare, nopti tropicaleProtestul studentilor de la ASEScandal universitar! Peste 1000 de studenti la ASE nu intra in licentaASE-istii protesteaza pentru licenta130 de transplanturi de maduvaFamilia fetitei-mama vor sa o duca pe aceasta in Anglia, pentru a avortaSe intampla in Romania: a gasit 6.000 de RON pe plaja si i-a predat Politiei!Bacul incepe luni cu proba orala la Limba romanaA furat 200.000 de euro de la banca la care lucra ca sa-si satisfaca iubita!Incaltamintea romaneasca se scumpeste din septembrie 'Trenurile soarelui' vor intra in circulatie incepand cu 13 iunieUn fost detinut, prieten de-al lui Cioaca, ar putea fi implicat in uciderea ElodieiCasa Fotbalului si un bloc din Sectorul 2 risca sa se scufundeInca 18 strazi cu sens unic in BucurestiPloi puternice in judetul Alba
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook