Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Pretul corect pentru Teo: 2.200.000 €

Data introducerii: 14-11-2007

Febra transferului lui Teo Trandafir a reinceput. Plecarea de la Romantica pare iminenta, iar zvonurile au luat-o din nou razna: ba ca merge la Antena 1, ba la Prima, ba se intoarce la PRO TV. Se pare ca prima dintre variante a cazut, cel putin pentru moment. Motivul: banii.

Negocierile dintre Teo si Antena 1 s-au incheiat rapid, pentru ca sefii postului din Baneasa au considerat pretentiile vedetei nejustificat de mari. In ciuda faptului ca Teo a declarat de mai multe ori pana acum ca isi doreste plecarea din trustul media al lui Vantu, care nu-i mai aduce faima de altadata, suma ceruta depaseste cu mult chiar si pe cea pe care moderatoarea o are in prezent.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Enrique, atacat la concertFlorin Chilian a primit 2.300 lei de la hotii de melodiiRihanna nu vrea sa pozeze nudMaruta: «Nu i-am luat locul lui Teo»Andreea Marin, o gravida sexy!Christina Aguilera a pozat nudMonica s-a certat cu Irinel la Bucharest Fashion WeekCristina Rus se iubeste cu Iulian MogaOana Zavoranu va poza in PlayboyLaura Andresan n-are 12 claseBritney face sex de la 14 aniTurcii o platesc dublu pe GABRIELA CRISTEAParis Hilton, goala in baieJustin Timberlake joaca golf pentru a ajuta copiii saraci Este posibil ca Angelina Jolie s-o piarda pe ZaharaAndreea Antonescu face practica la Penitenciarul RahovaPretul corect pentru Teo: 2.200.000 €Brad si Angelina si-au cumparat o insula in DubaiBrad Pitt o salveaza pe Angelina Jolie de la...rusine! Nunta la Pro TV
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook