Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Prajelile ataca creierul

Data introducerii: 01-04-2008

Alimentele obtinute prin prajire - cartofi, chipsuri, cereale, migdale - afecteaza sistemul nervos si predispun la cancer.

Aceste alimente contin acrilamida, substanta care apare in timpul prajirii sau coacerii. in anul 2002, cercetatorii de la Universitatea Stockholm (Suedia) au descoperit acrilamida in alimentele obtinute prin prajire si coacere.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pilulele contraceptive maresc sansa de viata a femeilorProblemele romanilor: depresia si alcoolulAerul conditionat poate duce la obezitateArgintul, un puternic antiseptic10 alimente care iti stimuleaza metabolismul!Zece pasi pentru a slabi fara efortGE va realiza Omul BioticCum ar trebui sa arate femeia perfecta?Mituri despre cancerul de col uterinForma fetei arata la ce afectiuni esti predispusDieta Montignac pentru femei - Martisor de sanatate si frumusete de la Revista FeliciaA fost descoperit leacul pentru alcoolismFumatorii trebuie sa faca anual un control pulmonar!Acneea, o problema la toate varsteleInstitutul Cantacuzino, interzis la producerea de vaccinuriCe sa mancati ca sa va hranitiGuvernul a interzis 36 de plante si substante etnobotaniceShaorma si pizza, scutite de taxa pe fast-foodUn nou tratament impotriva cancerului la san reduce mastectomiile cu 90%Combate tendinta de sedentarism a copilului
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook