Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Piturca se teme ca Nationala nu e pregatita pentru amicalul cu Israel

Data introducerii: 04-02-2008

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a arătat îngrijorat înainte de amicalul cu Israel, afirmând că nu a avut suficient timp să pregătească partida. La reunirea lotului de ieri au fost prezenţi doar trei jucători, dinamoviştii Lobonţ şi Moţi şi rapidistul Coman.

Restul tricolorilor au făcut direct deplasarea în Israel unde vor susţine miercuri un meci amical cu ţara gazdă. „Este un meci pe care îl consider important. Pentru că a începe cu dreptul un nou an în care se dispută şi turneul final al Campionatului European este foarte important.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Kaka se simte extraordinar la MadridPiturca, aproape de a semna cu CraiovaCristiano Ronaldo si-a asigurat picioareleSemedo s-a despartit de SteauaBalint: "Nu imi face placere sa vorbesc despre Steaua"Suporterii Stelei au la dispozitie 700 de bilete puse in vanzare pentru returul cu UjpestCopos: "Mai vrem doi jucatori, un atacant si poate un stoper, nu pot spune despre cine e vorba"Balaj, in Liga CampionilorArturo Gatti a fost gasit mort intr-o camera de hotelManchester United ofera 35 de milioane de euro pentru IbrahimoviciFostul fotbalist Mihai Baicu a incetat din viata in urma unui stop cardiacCroitoru si-a reziliat contractul cu Steaua!Rednic a renuntat la DinamoProgramul meciurilor din ultima etapa a Ligii I'Diavolii rosii', din nou in finala Ligii CampionilorRazvan Lucescu, noul selectioner al RomanieiBecali vrea Liga Campionilor, ultrasii il trimit la oi!Selectionerul Victor Piturca a fost demisRomania are sansa a treia la calificare dupa infrangerea cu Serbia'Gigi Becali nu ne poate inchide gura!'
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook