Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Pisica cu 9 vieti! A scapat vie din masina de spalat

Data introducerii: 02-06-2010

Pisica cu 9 vieti! A scapat vie din masina de spalatNu degeaba se spune că pisicile au 9 vieţi, fapt dovedit de o pisică de 4 luni din Sydney, care şi-a şocat stăpânii, când a fost găsită, în viaţă, în maşina de spălat, după un întreg ciclu de curăţare.

Norocul felinei a fost că stăpânii săi au folosit apă rece, însă întreg programul era setat la nivelul maxim de rotaţii. La final, odata cu hainele, a fost scoasă şi Kimba, pisica buclucaşă, ce arăta ca un sobolan înecat. Animalul a fost dus imediat la veterinar unde i-au fost administrate câteva substanţe intravenoase pentru întărire, anti-şoc şi pentru a-i opri hipotermia. De asemenea şi ochii i-au fost afectaţi din cauza detergentului, însă acum pisicuţa se află în afara oricărui pericol.

Autor: Raluca

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Romania, printre tarile europene cele mai expuse riscului unor cutremure devastatoareCel mai puternic cutremur din Italia in ultimii zece aniExplozie la gazoductul din Transnistria, cu cateva zile inainte de alegerile din R.MoldovaDe maine, un nou val de scumpiri!Banca Mondiala da sfaturi: Romani, munciti pana la moarte!Sute de angajati CFR protesteaza la Gara de NordInvatamantul, la mana GuvernuluiANM: Vom avea vreme oscilanta pana in mai si temperaturi mari in varaIon Dolanescu s-a stinsControale si sanctiuni la bancile din CapitalaGrav accident rutier in Brasov, dupa ce un limitator de inaltime s-a prabusit din cauza unei masini de mare tonajVineri si Sambata vino la Angajatori de TopReader’s Digest ia in considerare un posibil falimentGreenpeace: La Cernavoda nu poate locui un copil sub patru aniParcul National Retezat ar putea fi inclus printre cele sapte minuni naturale ale lumiiIncident aviatic deasupra JaponieiSute de cladiri din Capitala risca sa se prabuseasca la un seism comparabil cu cel din 1977Pungile biodegradabile, mai daunatoare decat plasticul obisnuitVine primavara!Miracolul accidentului aviatic de la Amsterdam: Peste 100 de supravietuitori
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook