Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 21 ~ Pisica cu 9 vieti! A scapat vie din masina de spalat

Data introducerii: 02-06-2010

Pisica cu 9 vieti! A scapat vie din masina de spalatNu degeaba se spune că pisicile au 9 vieţi, fapt dovedit de o pisică de 4 luni din Sydney, care şi-a şocat stăpânii, când a fost găsită, în viaţă, în maşina de spălat, după un întreg ciclu de curăţare.

Norocul felinei a fost că stăpânii săi au folosit apă rece, însă întreg programul era setat la nivelul maxim de rotaţii. La final, odata cu hainele, a fost scoasă şi Kimba, pisica buclucaşă, ce arăta ca un sobolan înecat. Animalul a fost dus imediat la veterinar unde i-au fost administrate câteva substanţe intravenoase pentru întărire, anti-şoc şi pentru a-i opri hipotermia. De asemenea şi ochii i-au fost afectaţi din cauza detergentului, însă acum pisicuţa se află în afara oricărui pericol.

Autor: Raluca

Pagina 21 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ministerul Educatiei a publicat modele de subiecte pentru tezele cu subiect unicFETITA CU PATRU MAINI SI PATRU PICIOARE A FOST OPERATA CU SUCCESUn asteroid e posibil sa loveasca PamantulCirculatie ingreunata din cauza ninsoriiUn italian a fost impuscat mortal la o partida de vanatoare in AradCod galben: Vreme geroasa in toata taraRomania returneaza rromii!Generatia bebelusilor care maninca publicitate pe piineArtistii din noul val se ridica impotriva Ministerului Culturii si CultelorRomania in 2025: imputinata, mult imbatranita si bolnavaDe astazi cresc pensiileHalloween- 31 OctombriePorturi inchise din cauza cetiiPensiiOnline.ro, un hotspot in competitia festivalului InterneticsSeism de 4,7 grade pe scara Richter in VranceaBisnita si prostitutie in sectorul 2Centrele de recoltare de sange din spitale nu mai pot functionaPolitistii protesteaza in stradaElevi cotonogiti de brutele de la catedraMisterele disparitiei Elodiei Ghinescu
Pagina 21

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook