Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 23 ~ Oficialii NASA avertizeaza ca in maxim 3 ani Terra va suferi efectele unor explozii solare

Data introducerii: 18-06-2010

Oficialii NASA avertizeaza ca in maxim 3 ani Terra va suferi efectele unor explozii solareOficialii NASA avertizează că în maxim 3 ani, atunci când Soarele va ajunge la maximul puterii sale, Terra va putea fi lovită de explozii solare devastatoare.

Oamenii de ştiinţă susţin că distrugerile vor afecta toată aparatura electronică, de la dispozitiviele bancare şi cele din spitale, până la computerele personale şi Ipod-uri. Pierderile financiare s-ar ridica astfel, în urma valurilor fără precedent de energie magnetică, la mai multe miliarde dolari.

Cel mai optimist scenariu este acela în care Terra va suferi doar câteva ore din cauza furtunilor magnetice şi nu zile sau luni întregi, aşa cum prevede Dr. Richard Fisher, directorul departamentului de heliofizică din cadrul NASA.

Cercetătorii NASA avertizează că măsurile trebuie luate din timp pentru a preveni un dezastru de asemenea proporţii.

Autor: Raluca

Pagina 23 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Roman condamnat la 18 luni īnchisoare in IrlandaCarnet de note virtual in trei scoliLucrarile la centura Pitestiului intrerup circulatia intre km 105 si 106Vaccinari antigripale gratuite peste o saptaminaS-a renuntat la clasificarea scolilorHrana din restaurantele 'sanatoase' poate ingrasa2012. Punctul ZeroRevelionul in Predeal si Poiana - intre 1600 si 2000 de euro, de persoanaSe scumpesc lactateleCod galben: simbata vine iarnaA inceput demolarea teraselor din parcul IOR din CapitalaCu un singur picior, Anghel Ioan Ardelean a facut turul Romaniei cu bicicletaFata de 13 ani, īnsarcinata in cinci luniMarile orase ale lumii au gasit solutii pentru decongestionarea traficuluiAmbulantele intra greu la Spitalul Floreasca Exodul medicilorIncendiu la un liceu din BrasovFata de 12 ani care practica prostitutia, internata pentru dezintoxicare de alcool si tutunCum scapam de gāndurile toxice Medicii rezidenti, obligati la munca fortata pe bani putini
Pagina 23

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook