Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ O ambulanta s-a rasturnat in Capitala

Data introducerii: 04-08-2010

O ambulanta s-a rasturnat in Capitala O ambulanta s-a rasturnat in urma unui accident rutier produs astazi in Bucuresti pe Bulevardul Stefan cel Mare.

Salvarea, care facea parte din serviciul de ambulanta Gorj se afla in misiune transportand un pacient de 70 de ani, care suferea de o hemoragie puternica.

Dupa nefericitul incident, pacientul a fost preluat de o alta salvare, care l-a dus la spital.

Potrivit martorilor ambulanta a pornit girofarul doar cand a ajuns in intersectie, lovind astfel o masina care circula pe culoarea verde a semaforului.

Politistii urmeaza sa analizeze imaginile pentru a stabili care dintre soferi este vinovat.

Autor: Raluca

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Un barbat din Marea Britanie s-a casatorit cu soacra saPetrecere de Ziua Barbatului in Parcul Tineretului din CapitalaNorul de cenusa vulcanica va parasi vestul Romaniei spre sfarsitul zilei de aziBucurestenii vor circula astazi gratuit cu RATB-ulTargul de miei din Capitala se deschide abia vineriDin aprilie vin inundatiile!Greva de la metrou a fost anulataA murit He Pingping, cel mai scund om din lume!Uimitor! Cercetatorii britanici au descoperit ca pot citi gandurile oamenilorCutremurul din Haiti, provocat de americani?Revine iarna: Cod galben de ninsoriCine mai angajeaza in Romania? Vezi care sunt cele mai optimiste sectoare si regiuniGreva la metrou: Episodul IIRomanii, criminalii de top ai Europei?Cod Galben de ninsori si vantSindicalistii din invatamant se pregatesc de grevaAccident mortal la mallCod galben de ninsori in 21 de judeteCutremur puternic in TaiwanNASA: Cutremurul din Chile ne scurteaza zilele
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook