Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Noua limuzina Seat EXEO va ajunge in Romania in martie 2009

Data introducerii: 25-06-2008

Constructorul spaniol a confirmat ca va lansa anul viitor pe piata europeana un nou model, si anume un sedan de clasa medie care se va numi EXEO si care va ajunge pe piata romaneasca la inceputul lunii martie a aceluiasi an.

Noul model va imprumuta platforma si componentele de la noul Audi A4, astfel ca va fi o masina elegant si dinamica, de inaltă calitate, care etaleaza o tehnologie de exceptie si reflectaă cu fidelitate trasaturile personalitatii Seat: design atragator, caracter sportiv si spirit tanar.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Citroen C-Crosser se vinde din iarna in RomaniaHSV a implinit 20 de ani Ford Transit urca la 200 CP Buluceala pe masini, la SIABDacia - inca o fabricaFacelift minor pentru Jaguar X-TypeAtentie! noul renault clio break!Audi R8 a fost testatToyota Aigo, cea mai economica masinaConceptul Nissan Round BoxSaturn Astra va aparea in showroom-uri in IanuarieGM dezvaluie reproiectatul Pontiac Vibe 2009Cel mai mare Mini Chevrolet Corvette 2008-primele impresiiTrabant 601 tunatSubaru Exiga Concept, viitorul Legacy?Cele mai bune masini care nu au mai fost facute niciodataAudi A4-drive testFotografii oficiale Honda CR-VPremiere auto la SIAB 2007
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook