Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Nevoia de brand si promovare in avocatura

Data introducerii: 20-11-2007

Am citit doua articole interesante referitoare la intensificarea promovarii firmelor de avocatura. Primul articol, aparut in Saptamana Financiara si scris de Monica Cercelescu, face o analiza succinta a modului in care marile firme de avocatura de la noi incep sa investeasca in domeniul promovarii si identitatii de corporatie.

Al doilea articol, aparut pe site-ul JURIDICE.RO sub semnatura lui Madalin Niculeasa, prezinta in principal notiunea de brand si mai ales cum poate fi ea folosita in piata avocaturii de la noi, cum este utilizata in acest moment si care sunt motivele pentru care nu este utilizata in domeniul departamentelor de litigii.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

UE a adoptat Carta Drepturilor FundamentaleTaxarea inversa in constructii vs Regim normal de TVA Cadastrul computerizat va fi gata in 2008Noul Cod de Procedura penala introduce procesul de tip adversarial 30.000 de lei amenda pentru inducerea in eroare a consumatorului Modificarea Codului de Procedura penala, reexaminata de comisiile senatoriale ANAF: Cod de bare pentru declaratiile fiscale Tot ce nu stiati despre restituirea proprietatilor in RomaniaModificare cod rutier: 60 de km la ora in localitati Drepturile contractuale ale consumatorilor si IMM-urile - noi reglementari europene din 2008 Nevoia de brand si promovare in avocaturaAplicarea masurilor de simplificare a TVA-ului privind retururile de bunuri in spatiul comunitar Noutati Legislative 15 noiembrie 2007 Cum infiintez o gradinita particulara Efectele Globalizarii asupra JustitieiInstrainarea unui activ al societatii Noutati Legislative 13 noiembrie 2007 Recurs in interesul legii admis. Daune morale in conflictele de muncaRecurs in interesul legii. Aplicarea in timp a legii penaleMonica Macovei, la 100%: Ordonanta pentru desfiintarea DNA exista
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook