Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Nationala de handbal a Romaniei, favorita pentru titlul european

Data introducerii: 08-12-2008

In urma victoriei de ieri seara, nationala de handbal feminin a Romaniei s-a impus in grupa A, acumuland maximul de puncte pentru etapa urmatoare a competitiei.

Pentru Romania au punctat: Narcisa Lecusanu (9), Carmen Amariei (5), Ramona Maier (4), Valentina Elisei Ardean (3), Florin Barsan (2), Cristina Neagu (1), Adina Meirosu (1), Oana Manea (1) si Daniela Crap (1).

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Liga Campionilor la TVR!Finala UEFA 2011 la Bucuresti?Semedo a dat lovitura in 'Groapa': Dinamo - CFR Cluj 1-2Romania a invins Rusia, scor 3-0Alerta cu bomba la Stadionul Steaua!Steaua - UTA 2-1. Vali Badea, rezerva de lux: decisiv in prelungiri! Suporterul care a provocat intreruperea meciului Rapid-Steaua nu a fost identificat Conducatorii din Liga I au pareri impartite in privinta demisiei de la CCA a lui Gheorghe ConstantinArgentina: Boca Juniors a scos doar un egal cu HuracanDinamo l-a ofertat pe ContraContra vrea sa evite Bayern MunchenFiorentina in sferturile Cupei UEFARazvan Lucescu: 'M-am compromis!'Meciuri de fotbal etapa a XIX-a - 14, 15, 16 Decembrie 2007 Meciuri de fotbal etapa a XVIII-a - 8, 9 Decembrie 2007 Olaroiu vrea la Al-IttihadChivu si-a dislocat umarulRonaldinho, driblat de KakaChivu si-a dat cu stingu-n dreptulBarcelona, remiza in ultimul minut cu Valencia
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook