Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Muzica gospel Oscar Williams Jr. and the Perfected Praise in Bucuresti

Data introducerii: 09-07-2010

Muzica gospel Oscar Williams Jr. and the Perfected Praise in BucurestiCentrul Cultural American, în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti prin Arcub, Primăria Sectorului 3 şi Palatul Naţional al Copiilor, vă invită la o serie de concerte susţinute de grupul de muzică gospel "Oscar Williams Jr. and the Perfected Praise".

Grupul se află în România prin intermediul programului Departamentului de Stat al SUA, "Rhythm Road-American Music Abroad", în co-producţie cu Jazz at Lincoln Center.

Programul concertelor "Oscar Williams Jr. and the Perfected Praise":

Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti (bd. Tineretului) - 10 iulie, ora 11:00
Parcul A.I. Cuza, Bucureşti - scenă în aer liber - 10 iulie, ora 20:00
Parcul Cişmigiu, Bucureşti - foişorul de muzică - 11 iulie, ora 13:00
Parcul Colţea, Bucureşti - scenă în aer liber - 11 iulie, ora 21:30

Accesul la toate aceste concerte va fi liber.

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Spectacol OuiBaDa Andrei Codrescu: "Apocalipsa a venit si numai albinele si-au dat seama"De ce il iubim pe CoppolaDialog intre muza si nepoata sa Lansare regalaOpera "La tiganci" de Nicolae Brandus in auditie la ICR Paris"Cabala in Kabul" a luat Marele Premiu la ASTRA Clasic, aproape neconventionalGhidul Bucurestiului evreiescPrima premiera a stagiunii la OperetaOCS – 10 ani: concert si lansare de DVDGrigorescu in sute de ipostazeCoppola rateaza misterul lui EliadeA inceput a XXII-a editie a Festivalului National de Teatru de la Piatra NeamtDoza zilnica de moarteIn cautarea lui Freud"Ca sa existi in Romania, trebuie sa existi ca scriitor"Carmina Burana, pe scena Teatrului LiricPost de rege scos la concursTraian Basescu scrie o prefata
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook