Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Muzeul Ferrari isi deschide portile pentru Romania

Data introducerii: 09-08-2010

Muzeul Ferrari isi deschide portile pentru RomaniaCel mai cunoscut muzeu din lume dedicat iubitorilor de Formula 1 isi deschide larg portile si pentru vizitatorii din Romania.

Istoria bolidului cu un calut cabrat este acum accesibilagratuit fanilor romani prin intermediul Forza Rossa.

Astfel, toate persoanele care cumpara produse in valoare de peste 1.000 de lei de la Ferrari Store din Bucuresti vor primi un tichet care le asigura accesul gratuit in universul de la Maranello.

Galeria Ferrari, amplasatala Maranello, a primit numai anul trecut peste 200.000 de oaspeti. Deschisa din 1990, aceasta este vizitataanual de sute de mii de oameni, curiosi sadescopere istoria Ferrari chiar acolo unde ea se scrie de zeci de ani.

Admiratorii marcii gasesc aici nu doar unele dintre cele mai spectaculoase masini Ferrari construite vreodata, ci si o sectiune dedicata exclusiv Formulei 1. Si Scuderia Ferrari are sediul la Maranello.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Mercedes B Class, restilizat in 2008 Primele detalii ale viitorului Logan Mitsubishi confirma participarea la Central Europe RallyFabrica Mitsubishi in RomaniaSkoda Octavia, la borna 2.000.000Volvo introduce alcoolmetrul pe modelele salePorsche accelereaza spre VolkswagenIata viitorul Seat Ibiza: Bocanegra ConceptInfo Geneva 2008: Mercedes C-Klasse BlueEfficiencyAlfa lui Mussolini, licitata pentru 1 milion de euroDacia opreste productia Logan-ului pentru doua zileBrilliance revine la portile EuropeiLogan Pick-Up, mini camioneta franco-romana Peugeot-Citroen dezvolta hibridul diesel/electricDacia va lansa prima masina de teren in 2009Renault, intre Laguna Coupe si un viitor model AlpineMorgan LifeCar-un nou exponent al exotismuluiFord Kuga e gata de productieLand Rover LRX - Micul bolid Chevrolet Aveo cu 3 usi este gata
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook