Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Muzeul Aviatiei din Pipera s-ar putea inchide pentru construirea de locuinte ANL

Data introducerii: 19-04-2010

Singurul muzeu de aviatie din Romania ar putea fi inchis la solicitarea pe care Consiliul Local al Sectorului 2 a facut Guvernului pentru a prelua imobilul din zona Pipera, in vederea construirii de locuinte ANL.

"Se solicita Guvernului Romaniei trecerea imobilului situat in strada Fabrica de Glucoza nr. 2-4 Sector 2, din domeniul public al statului si din administrarea Ministerului Apararii Nationale in domeniul public al Sectorului 2 al Municipiului Bucuresti si in administrarea Consiliului Local al Sectorului 2", se arata in Hotararea nr. 44 a Consiliului Local al Sectorului 2 din 18 martie 2010.

R.N.

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Primul festival international de cultura urbana din Romania, 14 - 15 august in Parcul TineretuluiUltraViolet - o noua alianta media-tech ce permite vizionarea filmelor oriunde, oricandWords Converge, 29 iulie 2010Muzica gospel Oscar Williams Jr. and the Perfected Praise in BucurestiTeatrul de opereta Ion Dacian organizeaza casting pentru doua roluri de majordomLansare de carte, cu si despre invingatorii Romaniei, Rin Grand Hotel, 7 iulie 2010Concertul de muzica simfonica din Herastrau s-a amanat pentru astazi, la Sala RadioStreet Delivery 2010Bookfest 2010 la Romexpo, intre 9 si 13 iunieTargul National al Cartii de Poezie, intre 2 si 5 iunie 2010Trei artisti romani au fost premiati la Madrid Muzeul Aviatiei din Pipera s-ar putea inchide pentru construirea de locuinte ANLHerta Müller vine la BucurestiFestivalul Filmului Francofon, la Institutul Francez din Bucuresti, sala 'Elvila Popescu'Adela Marculescu, sarbatorita la Teatrul Metropolis Cum vrea sa intre o pictorita romanca in Cartea Recordurilor?Google si-a modificat logo-ul pentru a-l celebra pe Antonio VivaldiDepeche Mode, la Teatrul OdeonRegizorii Radu Mihaileanu si Ruxandra Medrea, laureati cu Oscarurile francezeAndrei Dimitriu, director interimar al Filarmonicii George Enescu
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook