Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Motiunea de cenzura ar putea fi prezentata oficial pe 8 iunie

Data introducerii: 03-06-2010

Motiunea de cenzura ar putea fi prezentata oficial pe 8 iunieCei de la PSC, PC si PNL pregatesc o motiune de cenzura, care ar putea fi prezentata in plen pe data de 8 iunie.

"Nu indraznesc sa sper la ceea ce s-a intamplat in urma cu cateva luni, in octombrie 2008 (cand a fost demis Guvernul Boc - n.r.), dar cred ca in acest moment Guvernul este legat de un fir de ata", a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe masurile de austeritate luni, la ora 16:00, pe prima lege si la ora 17.00, pe cea de-a doua lege, au decis Birourile Permanente reunite, dupa ce au discutat cu premierul Emil Boc.

In ceea ce priveste votul motiunii de cenzura, vicepresedintele UNPR Ioan Munteanu a declarat miercuri ca parlamentarii UNPR vor fi prezenti in sala la motiunea de cenzura, dar se vor abtine de la vot, in timp ce senatorul Iulian Urban este de parere ca Guvernul are sanse mari sa cada la motiune chiar "pe mana" parlamentarilor democrat-liberali.

Autor: Ralu

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Basescu: 2010 va fi anul in care vom scapa de crizaFiul lui Prigoana, sustinut de Boc la alegerile din Colegiul 1 al CapitaleiEmil Boc, noul premier desemnat al RomanieiNegoita si-a depus mandatul de premier desemnatPSD, la rascruce de drumuriCCR a decis: Basescu a castigat alegerile!Renumararea voturilor nule: Rezultate finaleCe cuprinde pana la urma celebra caseta cu Geoana?Patapievici: Basescu are o caseta porno cu GeoanaPrezidentiale: Ce-au fost si ce-au ajunsAntonescu, dispus sa-l "dea" pe Geoana pentru postul de premierCum se pot repeta alegerile din 6 decembrie!Vantu: Pe Mircea Geoana l-a ingropat electoratulPSD a depus cererea de anulare a alegerilor. Geoana inca se vede castigatorAlegeri contestate. Ce reclama PSD-ul?Rezultat final: Traian Basescu 50,33%, Mircea Geoana 49,66%. Urmeaza validarea Curtii ConstitutionaleJohannis ii felicita pe Geoana si Antonescu si vine luni la Bucuresti pentru discutii cu cei doiRezultatul alegerilor prezidentiale din RomaniaLIVE: Geoana vs. Basescu - ultima confruntareNu se dezminte: Geoana le promite profesorilor o majorare cu 33% a salariilor
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook