Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 17 ~ Morariu a castigat cursa in care a alergat singur

Data introducerii: 28-11-2008

Octavian Morariu a fost reales, ieri, în functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Român (COSR), cu 176 de voturi, în cadrul alegerilor ce au avut loc la Izvorani si in care a fost candidat unic. Ana Pascu (169 de voturi), Nicu Vlad (171 de voturi) si Marcel Popescu (155 de voturi) au fost realesi ca vicepresedinti. De asemenea, membrii Comitetului Executiv al COSR au fost realesi în functie, singura personalitate sportiva care nu a mai fost reconfirmata fiind Elisabeta Lipa.

Astfel, noua componenta a CEx este formata din: Gabi Szabo, Adrian Stoica, Ioan Dospinescu, Liviu Luca, Cristian Gatu, Elena Frâncu, Ivan Patzaichin, George Boroi, Georgeta Andrunache, Adrian Mladin, Puiu Gaspar, Constantin Alexandrescu si Paul Ciobanelu.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 17 ~ Alte articole din acceasi categorie:

PITURCA RENUNTA LA FLORENTIN PETRE, ALIN STOICA SI CONTRAMISTER 56GESTURI DE MARI CAMPIONI!RAPID - FC NURNBERG - Joaca pe 10.000 de euroCupa Romaniei la Baschet • Turul ILiga Campionilor - Chivu, eliminatCum a ajuns Lovin sa valoreze 1.000.000 de euroOlaroiu a supervizat Steaua inaintea meciului cu ArsenalChampions League/ Steaua joaca fara Goian, golgheterul europeanWalter Zenga: "Dinamo se poate califica. Putem invinge"DNA l-a chemat pe Cristi Borcea la audieriBlaturile din fotbal, dosar-mamut la DNACristiano Bergodi: ""Plec de la Rapid""
Pagina 17

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook