Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Monica Macovei, la 100%: Ordonanta pentru desfiintarea DNA exista

Data introducerii: 08-11-2007

Invitată miercuri la 100%, Monica Macovei, fostul ministru al Justiţiei, a declarat că ştie cu siguranţă că există o Ordonanţă de guvern care prevede desfiinţarea DNA-ului.

Mai mult, Monica Macovei, a afirmat că este convinsă că actualul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu, a venit cu un mandat precis în guvern: să oprească investigaţiile.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Controale in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Care sunt amenzile maxime aplicate angajatorilorModificarea si completarea Codului rutier, adoptate de GuvernNoile gTLD si riscul asupra brandurilorAdmitere INM iunie-septembrie 2011Comisia Europeana ne blocheaza drumurileGuvernul si-a angajat marti raspunderea in Parlament pe Lege salarizarii Locuri de munca vacante la Reff & Asociatii pentru absolventii de Drept promotiile 2009-2010 Administratorii de site-uri ar putea fi obligati sa modereze mesajeleCatalin Predoiu catre studenti: Munciti din greu si fiti onestiSe pregateste modificarea Codului munciiMetodologia de eliberare a licentei si brevetului de turismMinisterul Justitiei se restructureazaPosturi de judecator vacanteTermenul de introducere a rovinietei electroniceProiect de lege pentru reducerea TVA la 9% pentru unele produseTaxa de autorizare a concentrarilor economice. Implicatii ale modificarii Legii ConcurenteiVeste proasta pentru tinerii investitori! Procedurile de infiintare a unei firme s-au complicatPrecizari cu privire la recalcularea pensiilor de serviciuTraian Basescu a fost la CSMScutiri la plata penalitatilor la intretinere pentru familiile cu venituri mici
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook