Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 17 ~ Mircea Sandu, audiat la DNA. S-a dat mita arbitrilor?

Data introducerii: 08-07-2011

Mircea Sandu, audiat la DNA. S-a dat mita arbitrilor?Sandu s-a prezentat la DNA in dosarul in care procurorii cerceteaza posibila mituire a unor arbitri de catre patronul Timisoarei, Marian Iancu.

Mircea Sandu a fost citat pentru a fi audiat in acest dosar in care procurorii anticoruptie s-au sesizat dupa ce presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a declarat cotidianului ProSport ca patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, "se pregatea sa dea 1,5 milioane de euro la liga si 500.000 la arbitri" pentru ca formatia sa sa castige titlul sezonul trecut., informeaza MEDIAFAX. Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 17 ~ Alte articole din acceasi categorie:

PITURCA RENUNTA LA FLORENTIN PETRE, ALIN STOICA SI CONTRAMISTER 56GESTURI DE MARI CAMPIONI!RAPID - FC NURNBERG - Joaca pe 10.000 de euroCupa Romaniei la Baschet • Turul ILiga Campionilor - Chivu, eliminatCum a ajuns Lovin sa valoreze 1.000.000 de euroOlaroiu a supervizat Steaua inaintea meciului cu ArsenalChampions League/ Steaua joaca fara Goian, golgheterul europeanWalter Zenga: "Dinamo se poate califica. Putem invinge"DNA l-a chemat pe Cristi Borcea la audieriBlaturile din fotbal, dosar-mamut la DNACristiano Bergodi: ""Plec de la Rapid""
Pagina 17

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook