Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Maruta: «Nu i-am luat locul lui Teo»

Data introducerii: 05-12-2007

Transferul lui Catalin Maruta, in luna octombrie a acestui an, de la TVR 2 la PRO TV, a reprezentat o surpriza de proportii in showbiz-ul mioritic, luand pe toata lumea prin surprindere.

Cum era de asteptat, speculatiile nu au intarziat sa apara, tinand cont ca emisiunea moderata de acesta are acelasi format cu cea pe care Teo o avea la PRO TV, cele doua show-uri difuzandu-se cam pe acelasi interval orar. Nici reactia lui Teo nu s-a lasat asteptata, mai ales cand ea a observat ca “rivalul sau” are un rating ce ii produce insomnii.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Enrique, atacat la concertFlorin Chilian a primit 2.300 lei de la hotii de melodiiRihanna nu vrea sa pozeze nudMaruta: «Nu i-am luat locul lui Teo»Andreea Marin, o gravida sexy!Christina Aguilera a pozat nudMonica s-a certat cu Irinel la Bucharest Fashion WeekCristina Rus se iubeste cu Iulian MogaOana Zavoranu va poza in PlayboyLaura Andresan n-are 12 claseBritney face sex de la 14 aniTurcii o platesc dublu pe GABRIELA CRISTEAParis Hilton, goala in baieJustin Timberlake joaca golf pentru a ajuta copiii saraci Este posibil ca Angelina Jolie s-o piarda pe ZaharaAndreea Antonescu face practica la Penitenciarul RahovaPretul corect pentru Teo: 2.200.000 €Brad si Angelina si-au cumparat o insula in DubaiBrad Pitt o salveaza pe Angelina Jolie de la...rusine! Nunta la Pro TV
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook