Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 24 ~ Marile orase ale lumii au gasit solutii pentru decongestionarea traficului

Data introducerii: 10-10-2007

Autorităţile din marile oraşe ale lumii au găsit soluţii simple la problema traficului rutier. Un sistem de transport în comun foarte bine pus la punct, reguli de circulaţie extrem de dure şi o educaţie rutieră solidă a şoferilor.

La Londra, una dintre cele mai mari metropole europene, transportul în comun funcţionează ca un ceas elveţian. Pentru a degaja traficul rutier, autorităţile au luat câteva măsuri concrete: circulaţia pe artere cu sens unic, semafoare care nu te ţin pe loc mai mult de 20, 30 de secunde şi sancţiuni drastice pentru şoferii indisciplinaţi. În plus, în zonele aglomerate din centrul Londrei, în zilele lucrătoare, se aplică taxa de congestie de 12 euro.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 24 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Femeile-sofer ii intrec pe barbati la accidente stupideScolile bune vor fi 'colorate' in albastru, iar cele proaste - in rosuSforaitul salariatilor naste profituri In octombrie, inghet si temperaturi foarte scazuteMarea Britanie ar putea sa ne dea liber la muncaO ora si jumatate de la Favorit la Eroilor, cu masina!Incepe evaluarea scolilor si liceelor
Pagina 24

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook