Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ MENFEST, targul dedicat barbatilor la Romexpo, intre 4 si 6 iunie

Data introducerii: 02-06-2010

MENFEST, targul dedicat barbatilor la Romexpo, intre 4 si 6 iuniePrima ediţie a MENFEST, singurul târg şi festival dedicat în exclusivitate bărbaţilor va avea loc la Romexpo în perioada 4 – 6 iunie 2010.

“MENFEST nu este doar un târg, ci o platformă completă de entertainment pentru bărbaţi. Competiţie, adrenalină, motoare puternice şi femei frumoase, muzică şi gaming toate vor fi parte integrantă din Menfest. Ne dorim să generăm experienţe, să stimulăm interacţiunea şi să creăm o bază pentru implicarea activă a targetului în activităţile MENFEST” a declarat Emilian Arsenoaiei.

Evenimentele care vor avea loc la MENFEST sunt:

- Strong MenFest – competiţia celor mai puternici bărbaţi din România;
- Cel Mai Tare din Parcare - Valahu vs. Oncescu, la tras de maşini şi camioane;
- Finala Campionatului Naţional al Tăietorilor de Lemne Stihl Timbersports;
- GTT Drift Show – show de drift, pus în scenă de piloţii de la GTT Racing.

Pe lângă cele 4 mari evenimente amintite mai sus, MENFEST va mai avea ca activităţi conexe maratonul artelor marţiale, campionat de table, cupa de skandenberg, tir cu arcul, football pe nisip, competiţie de tenis pe Wii, demonstraţii moto, burn-out, carting, concerte, de unde nu vor lipsi fetele frumoase şi bineînteles berea.

Autor: Raluca

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Paris afiseaza o burtica de gravidaPapi si Ioana Ginghina au facut un album cu ecografiile copiluluiJessica Alba a devenit mamicaSimonei Sensual i s-a dezumflat fundulYves Saint Laurent a muritSe rupe PhoenixTudor Chirila a alergat gol in Piata UniversitatiiKilogramele o dau de gol! Beyonce, insarcinataS-au sarutat in fata a 2.500.000 de oameniAndreea Balan s-a sarutat cu Bursuc, in culiseMadonna sarbatoreste 26 de ani de cariera la MTV!Serban Huidu i-a distrus cariera tatalui sauMircea Radu a adus calugari din Vaslui sa-i sfinteasca locuintaCorina este insarcinata!Andreea: 'Iau de la 18 ani anticonceptionale'Anna Kournikova nu vrea sa se marite cu Enrique Iglesias Hi-Q revine intr-o forma nouaMarius a fost exclus din trupa AkcentLa 13 ani isi pune silicoaneSex oral cu Marilyn Monroe: a fost descoperita o inregistrare video din anii '50
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook