Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

MENFEST, targul dedicat barbatilor la Romexpo, intre 4 si 6 iunie

Data introducerii: 02-06-2010

MENFEST, targul dedicat barbatilor la Romexpo, intre 4 si 6 iuniePrima ediţie a MENFEST, singurul târg şi festival dedicat în exclusivitate bărbaţilor va avea loc la Romexpo în perioada 4 – 6 iunie 2010.

“MENFEST nu este doar un târg, ci o platformă completă de entertainment pentru bărbaţi. Competiţie, adrenalină, motoare puternice şi femei frumoase, muzică şi gaming toate vor fi parte integrantă din Menfest. Ne dorim să generăm experienţe, să stimulăm interacţiunea şi să creăm o bază pentru implicarea activă a targetului în activităţile MENFEST” a declarat Emilian Arsenoaiei.

Evenimentele care vor avea loc la MENFEST sunt:

- Strong MenFest – competiţia celor mai puternici bărbaţi din România;
- Cel Mai Tare din Parcare - Valahu vs. Oncescu, la tras de maşini şi camioane;
- Finala Campionatului Naţional al Tăietorilor de Lemne Stihl Timbersports;
- GTT Drift Show – show de drift, pus în scenă de piloţii de la GTT Racing.

Pe lângă cele 4 mari evenimente amintite mai sus, MENFEST va mai avea ca activităţi conexe maratonul artelor marţiale, campionat de table, cupa de skandenberg, tir cu arcul, football pe nisip, competiţie de tenis pe Wii, demonstraţii moto, burn-out, carting, concerte, de unde nu vor lipsi fetele frumoase şi bineînteles berea.

Autor: Raluca

Alte articole din acceasi categorie:

O masina digitala de tricotat revolutioneaza industria modeiCe purtam toamna aceasta?Andrei Leonte este castigatorul de la X FactorSimona Sensual: Andreea Tonciu o face anal si oralTunsorile ideale pentru fata rotundaCele 7 legi spirituale ale despartirilorSimona Trasca, ofertata cu 5.000 de euro pentru o partida de sexDirectorul OTV a fost retinut pentru proxenetismIrinel Columbeanu ramane cu Irina, dar va contesta decizia tribunaluluiBianca Dragusanu si-a lansat o noua linie vestimentaraOana Zavoranu si-a luat lucrurile din casa in care locuia cu PepeMonica nu-si doreste sa plece cu mana goala dupa divortul de Irinel ColumbeanuPrezentatoarea stirilor Kanal D, Bianca Ionita, si-a schimbat look-ulCe vedete vin in noul sezon Dansez pentru tine?Radu Mazare, in rolul burlacului perfect?Cine este cea mai bogata interpreta romanca a momentului?Bob Taylor si David DJ vor lansa o piesa de hip-hop, intitulata RomaniaSaga Amurg: Luna noua, 11 premii la Teen Choice Awards 2010Roxy Licious, cocktail a la Roxana IonescuPictorial sexy cu fetele de la Senzual
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook