Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Johnny Depp, cel mai stilat barbat din lume

Data introducerii: 22-01-2010

Johnny Depp, cel mai stilat barbat din lumeDupa ce a fost numit cel mai sexy barbat, acum Johnny Depp a fost desemnat de revista GQ drept "cel mai stilat barbat din lume”.

Stilul sau inconfundabil a reusit sa-i surclaseze pe Brad Pitt, Robert Pattinson si Jay-Z.

“Johnny Depp este ca un unicorn, unicat si excentric. De obicei barbatii incearca sa se incadreze in tipare pentru a nu fi criticati. Pe covorul rosu sunt la orice eveniment monden barbati eleganti imbracati in costume Prada sau Armani, insa toata lumea il asteapta pe Johnny Depp, pentru ca el este de fiecare data surprinzator si neconventional… Poarta bijuterii foarte masculine si nu se fereste sa se imbrace in culori stridente. Nu conteaza daca sta in noroi, Johnny tot va arata incredibil”, au declarat cei la GQ, potrivit revistei OK!

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Paris afiseaza o burtica de gravidaPapi si Ioana Ginghina au facut un album cu ecografiile copiluluiJessica Alba a devenit mamicaSimonei Sensual i s-a dezumflat fundulYves Saint Laurent a muritSe rupe PhoenixTudor Chirila a alergat gol in Piata UniversitatiiKilogramele o dau de gol! Beyonce, insarcinataS-au sarutat in fata a 2.500.000 de oameniAndreea Balan s-a sarutat cu Bursuc, in culiseMadonna sarbatoreste 26 de ani de cariera la MTV!Serban Huidu i-a distrus cariera tatalui sauMircea Radu a adus calugari din Vaslui sa-i sfinteasca locuintaCorina este insarcinata!Andreea: 'Iau de la 18 ani anticonceptionale'Anna Kournikova nu vrea sa se marite cu Enrique Iglesias Hi-Q revine intr-o forma nouaMarius a fost exclus din trupa AkcentLa 13 ani isi pune silicoaneSex oral cu Marilyn Monroe: a fost descoperita o inregistrare video din anii '50
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook