Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Joburi IT pe mobil

Data introducerii: 17-04-2008

Primul portal de joburi IT www.joobs.ro este accesibil acum si pe mobil. Ai doua solutii: fie descarci aplicatia dezvoltata special pentru mobile, fie primesti alerte prin SMS.

Descarca mJoobs si instaleaza pe orice telefon compatibil java J2ME. Aplicatia incarca cele mai recente joburi de pe portalul Joobs.ro, existand si configurari speciale.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Vorbim la telefon de 3,7 miliarde de euroSkype: apeluri internationale nelimitateNokia a lansat un telefon "Near Field Communication"Joburi IT pe mobil5 moduri sigure in care computerul te "ajuta" sa fii demisAbonament cu minute internationale incluseBravia E4000, televizorul-tablouCERN pregateste un internet ultra-rapidGoogle da afara 300 de angajati Romania primeste ultimul avertisment privind sistemul 112Microsoft anunta Windows Mobile 6.1Vodafone Romania reduce tarifele de internet mobil in roamingFara internet in timpul summit-uluiUn telefon mobil cum nu ati mai vazut!Arta digitala din virusi, spam, troieniSamsung - telefonul cu touchscreen pe care simti ceea ce faciVista SP1 creeaza problemeVanzarile sistemelor GPS in Romania se vor dubla in 2008Cosmote vrea licenta 3G cu orice pretNokia datoreaza 4 miliarde de euro
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook