Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Informatii socante despre moartea Madalinei Manole de la Carmen Harra

Data introducerii: 20-07-2010

Informatii socante despre moartea Madalinei Manole de la Carmen HarraPotrivit lui Harra, spiritul Mădălinei Manole ar fi declarat: "Nu m-am sinucis şi regret că port această stigmă şi am fost condamnată pentru ceva ce n-am făcut."

Carmen Harra a mai adăugat: "Petru şi mama lui nu au chemat Salvarea imediat după ce m-au găsit. Amândoi se uitau la mine şi nu ştiau ce să facă. Mesajul găsit pe telefonul mobil nu este scris de mine, ci de Petru”, citând-o pe solistă.

Referitor la soţul ei, Puiu, Mădălina i s-a confesat lui Harra că nu se înţelegea cu acesta, că o agresa fizic şi o făcea nebună.

"Lui Petru îi este frică de faptul că ar putea fi acuzat de moartea mea, din cauza certurilor noastre care, de la un moment dat, au devenit violente. Mă agresa fizic. Voiam să divorţez de Petru şi am avut discuţii pe această temă", ar mai fi spus spiritul cântăreaţei în discuţia cu clarvăzătoarea.

Solista are şi o dorinţă: "Vreau să fiu înmormantată lângă Şerban", ar fi spus spiritul referindu-se la fostul ei soţ.

Şerban Georgescu, e sufletul pereche al Mădălinei, potrivit lui Carmen Harra. Cei doi au fost într-o viaţă anterioară tată şi fiică, acesta fiind şi motivul pentru care nu au reuşit să aibă copii.

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Primul centru Outlet din Romania se deschide in DecembrieALERTA: Un cutremur cu magnitudinea sapte grade s-a produs in estul RusieiDomnule Presedinte, cer sa mor!In weekend vine iarna!Oamenii de stiinta, cu un pas mai aproape de elixirul vietiiRoman condamnat la 27 de ani de inchisoare pentru frauda pe internetProfesorii au renuntat la greva generalaStatul ofera mai multe zile de concediuTragedie in Valea JiuluiSa salvam micutele mirese!O fetita bolnava de leucemie a convins autoritatile sa o lase sa moaraCFR-istii ar putea intra in greva vineri dimineataRomanii sunt acuzati de antisemitismPreotii vor salarii mai mari cu 20%Olimpicul craiovean, la un pas de libertateAcceleratorul de particule de la CERN, inaugurat oficialCel mai mare targ de carte din lume gazduieste doar doi autori romaniProfesorii ameninta cu organizarea unui mitingRectorul Universitatii Romano-Americane, profesorul Ion Smedescu, a incetat din viataBursele studentilor majorate cu 15% de la 1 ianuarie si inca 15% de la 1 octombrie
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook