Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ In gura presei: De ce si-a pierdut PD-L popularitatea?

Data introducerii: 23-07-2010

In gura presei: De ce si-a pierdut PD-L popularitatea?Presa analizeaza sondajul efectuat de IPP, potrivit caruia optiunile alegatorilor pentru PD-L au scazut la 12%, adica mai putin de 50% din voturile obtinute in 2008.

 

Astfel, Romania Libera spune ca Guvernul Boc devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament si ca nici presedintele Traian Basescu nu mai are sprijinul romanilor, 65% dintre acestia declarandu-se de acord cu demiterea lui, potrivit NewsIn.

Si Evenimentul Zilei scrie ca 65% dintre romani l-ar demite pe Traian Basescu, iar democrat-liberalii au ajuns sa reprezinte doar 12% in preferintele alegatorilor, potrivit unei cercetari sociologice realizate de Institutul pentru Politici Publice (IPP).

Jurnalul National scrie la randul sau ca daca partidele de opozitie ar organiza din nou un referendum pentru demiterea lui Traian Basescu, 65% ar vota pentru, 17% impotriva, iar 18% s-ar abtine, potrivit unui studiu al IPP DATA Research.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Echipa Obama pierde o personalitate importanta, inainte de investituraInterviu cu un vampir: MitreaJaponia a cerut Statelor Unite sa atace nuclear China in 19651.603 case, 72 de pagini, 1 deputatIliescu, atacat cu monede si huiduit la comemorarea eroilor Revolutiei'Inalta tradare' la PNL, Predoiu a fost exclus din partidBasescu a desemnat noul premier'Parteneriat pentru Romania, 2008 - 2012'Traian Basescu, 'cel mai admirat roman'Culisele negocierii. 'Santaj' cu Monica MacoveiPremierul desemnat al Romaniei, sub lupa presei internationaleBasescu va anunta, miercuri, primul ministruPSD a decis sa intre la guvernare cu PD-LSe cauta 21 de tradatori uninominaliDoi fosti parlamentari romani au ajuns vedete la CNNHrebenciuc: In acest moment, simt o alianta fezabila PSD-PDLPartidele care au obtinut cele mai multe mandate din prima etapaSuspans in cazul lui Tariceanu: Premierul risca sa nu intre in ParlamentPSD+PC, PD-L, PNL si UDMR intra in viitorul ParlamentRezultate finale BEC: PSD+PC, primul loc la alegeri
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook