Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ GEOANA: „ CAND ILIESCU M-A FACUT PROSTANAC, M-AM DECIS SA CANDIDEZ LA SEFIA PARTIDULUI”

Data introducerii: 13-02-2008

Invitat la emisiunea LIVE cu Anca Florea, de pe NEWS FM, Mircea Geoană, preşedintele PSD, povesteşte despre situaţia din partid şi despre relaţia cu colegi din politică, precum Năstase, Iliescu şi Băsescu.

Preşedintele PSD e de părere că partidul pe care îl conduce a traversat două momente cruciale în perioada de când e el la conducere: mătuşa Tamara şi referendumul pentru destituirea lui Traian Băsescu. În urma episodului în care Adrian Năstase a fost acuzat de corupţie, PSD şi-a înrăutăţit semnificativ imaginea. Despre referendum, Geoană declară că „nu a fost inspirat, deşi era un lucru bun suspendarea”.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ludovic Orban exclude o alianta intre PNL si PSD, pe motive doctrinareDinu Patriciu, presedinte de onoare al PNL Prahova Anghel Iordanescu va candida la presedintia Consiliului Judetean IlfovMelescanu: Romania nu va trimite mai multi militari in KosovoSorin Oprescu ar putea candida ca independent la Primaria CapitaleiTariceanu si Basescu, la Consiliul EuropeanCioroianu a aratat lipsa de respect pentru regele Suediei Pesedistii umbla pe doua carariElena Basescu pregateste excluderea lui Bogdan BozaNumirea la Justitie dezbina PNLMartisoare in Parlamentul EuropeanNoul statut al CNSAS ar putea duce la anularea verdictelor de colaborare cu securitateaGeoana impaiatBasescu este de acord cu autonomia in Covasna, dar si in ... ConstantaFiul senatorului Iorga, inainte de a se spanzura: «Xenia, sa nu fii trista ca eu te-am iubit Nastase si-a depus candidatura la presedintia Consiliului National al PSDIliescu: Cozma trebuie tratat cu intelegere, ca oamenii cu mintea ratacitaVideanu nu mai vrea la primarie!GEOANA: „ CAND ILIESCU M-A FACUT PROSTANAC, M-AM DECIS SA CANDIDEZ LA SEFIA PARTIDULUI”Guvernul Tariceanu, lovit din toate partile
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook