Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Filmul "Sex in restaurant cu Irinel si Monica", Zmeura de Aur 2007

Data introducerii: 01-11-2007

In editia de marti, ziarul Can Can anunta cu orchestra, artificii si confetti faptul ca a intrat in posesia unui material video incendiar in care Irinel Columbeanu si sotia sa Monica fac sex intr-un restaurant. Povestea tine de cele mai "tari" scenarii de la Hollywood si este creionata perfect pentru a fi urmarita de romanii avizi de filme porno pe gaura cheii.

Povestea incepe cu un tanar care ajunge la ziar si spune ca are filmul pe un CD. Nu se discuta despre bani, insa se vizioneaza filmul. Tanarul care nu are incredere in nimeni, "deconecteaza" computerul de la retea.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Paris afiseaza o burtica de gravidaPapi si Ioana Ginghina au facut un album cu ecografiile copiluluiJessica Alba a devenit mamicaSimonei Sensual i s-a dezumflat fundulYves Saint Laurent a muritSe rupe PhoenixTudor Chirila a alergat gol in Piata UniversitatiiKilogramele o dau de gol! Beyonce, insarcinataS-au sarutat in fata a 2.500.000 de oameniAndreea Balan s-a sarutat cu Bursuc, in culiseMadonna sarbatoreste 26 de ani de cariera la MTV!Serban Huidu i-a distrus cariera tatalui sauMircea Radu a adus calugari din Vaslui sa-i sfinteasca locuintaCorina este insarcinata!Andreea: 'Iau de la 18 ani anticonceptionale'Anna Kournikova nu vrea sa se marite cu Enrique Iglesias Hi-Q revine intr-o forma nouaMarius a fost exclus din trupa AkcentLa 13 ani isi pune silicoaneSex oral cu Marilyn Monroe: a fost descoperita o inregistrare video din anii '50
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook