Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Depeche Mode, la Teatrul Odeon

Data introducerii: 03-03-2010

Depeche Mode, la Teatrul OdeonSpectacolul de dans contemporan „Depeche Dance”, pe muzica formaţiei Depeche Mode, va avea premiera pe12 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Odeon din Bucureşti.

Coregrafia îi aparţine lui Massimo Gerardi, decorul este aranjat de Eveline Havertz, iar costumele sunt creaţia lui Răzvan Mazilu.

Dansatorul român va evolua în spectacol alături de Laura Andrei, Bianca Patrichi, Iudith State, Vanda Ştefănescu, Cristian Chis, Mircea Ghinea, Levente Szasz, Florin Tănase, Mihai Smărăndache.

Cu Massimo Gerardi (44 de ani), coregraful Răzvan Mazilu a colaborat la spectacolul „Flashback”, prezentat în toamna lui 2009 la Odeon. Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Noapte alba prin muzeele din toata tara - Cand ati fost ultima oara la muzeu?Festivalul de Teatru de la Sibiu - "o bursa" a coproductiilorTIMPUL, RANA SANGERANDAProgram romanesc la Cannes Ziua 2, 9 mai 2008, la Cinema Studio - Festivalul Filmului European 2008Green Hours gazduieste International Jazz Fest intre 8 si 11 mai2 mai - Ziua Nationala a TineretuluiCannes se deschide cu “Blindness” dupa “Eseul despre orbire” al lui Saramago si se incheie cu “What just happened” & De Niro O pleiada de vedete a participat la Festivalul Filmului Independent"Braila - Trecut, Prezent, Viitor"- concurs de cultura generala organizat de PSD BrailaZiua de Florii a fost o dubla sarbatoare pentru Romantica! A murit Edward Lorenz, parintele teoriei haosuluiPremiile pentru debut ale Romaniei literare RencontreS un spectacol marca PassePartout DP Filmul "Visele unei femei de serviciu" a castigat trofeul celei de-a doua editii a Festivalului NexTColumna lui Traian repictata cu raze de luminaFestivalul international Jazzy Spring la BucurestiProgram cultural pregatit pentru sotiile demnitarilor NATODestin - Sabin Balasa, un romantic fara noroc„Felicia, inainte de toate“, la Cannes
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook