Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Dacia pregateste lansarea unor noi modele: un coupe, un mini si un Logan

Data introducerii: 06-12-2009

Dacia are planuri mari. Patru modele noi sunt pregătite de constructorul de la Colibaşi. După SUV-ul Duster, vor urma un coupe, un autoturism mini şi noul Logan.

Gama Dacia va fi din ce în ce mai mare. Anul viitor va fi lansat primul SUV din istoria mărcii, Duster. Iar în 2011 vor apărea trei modele noi. Cel mai aşteptat este noul Logan. Francezii de la Auto Plus spun că va fi o maşină mai mare, cu un design mult îmbunătăţit, dar şi mai scumpă. Preţul pe piaţa occidentală va ajunge la 14 mii de euro.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Citroen C-Crosser se vinde din iarna in RomaniaHSV a implinit 20 de ani Ford Transit urca la 200 CP Buluceala pe masini, la SIABDacia - inca o fabricaFacelift minor pentru Jaguar X-TypeAtentie! noul renault clio break!Audi R8 a fost testatToyota Aigo, cea mai economica masinaConceptul Nissan Round BoxSaturn Astra va aparea in showroom-uri in IanuarieGM dezvaluie reproiectatul Pontiac Vibe 2009Cel mai mare Mini Chevrolet Corvette 2008-primele impresiiTrabant 601 tunatSubaru Exiga Concept, viitorul Legacy?Cele mai bune masini care nu au mai fost facute niciodataAudi A4-drive testFotografii oficiale Honda CR-VPremiere auto la SIAB 2007
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook