Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Dacia a donat 100.000 euro copiilor cu handicap

Data introducerii: 31-10-2008

Un nou complex pentru copiii cu handicap a fost inaugurat la Valea Mare, Ştefăneşti. Proiectul, iniţiat de Asociaţia Sera România, în colaborare cu Consiliul Judeţean Argeş şi filiala locală a DGASPC, a beneficiat de sprijinul Dacia, care a donat suma de 100.000 euro.

Complexul de la Valea Mare a fost ridicat pe locul fostului cămin al şcolii speciale de la Ştefăneşti. Căminul care adăpostea 57 de copii servise până în anii ’60 drept sediu al Securităţii, iar beciul fără ferestre folosea drept spaţiu de tortură. Ulterior, clădirea a devenit locul de adăpost al copiilor marginalizaţi de societatea comunistă, care au trăit până de curând în condiţii foarte grele: îngrămădiţi în dormitoare sufocante, fără spaţii de recreere, cu bucătărie şi sală de mese care funcţionau fără autorizaţii sanitar-veterinare.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Dacia Logan facelift se lanseaza pe 1 iulie!Subaru a lansat in Romania noul motor Boxer DieselSpionat: Audi TT-RSDaimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedez-BenzBMW Z4 si Alfa Romeo Spider, doua decapotabile pline de sex-appealOficial: Cadillac CTS-V va avea 556 de cai putereMitsubishi Motors si PSA, joint-venture in RusiaMazda 2 Sport, lansata la 12.490 euroLancia Aurelia este aproape gataAi o rabla, ai 22 de optiuni pentru noua ta masinaLinea la pret de Logan full optionAudi vrea sa produca autovehicule in RomaniaAi un Mini, ai un Mito!Renault-Nissan, investitii de aproape un miliard de dolari in masini electriceToyota intra in lupta segmentului low-costFiat 500 'vorbeste' berlinezilor Infiniti gandeste un concurent pentru Seria 1 si A3Nissan a prezentat masina cu comenzi wirelessFiat recreaza Topolino in Serbia2009 Audi A3
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook