Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Comisarii Garzii Finaciare vor putea opri si verifica autovehicule in trafic

Data introducerii: 12-02-2008

Comisarii Garzii Financiare vor avea dreptul de oprire si verificare a autovehiculelor pe drumurile publice. Initiativa apartine Ministerului Economiei si Finantelor si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

In programul legislativ al Guvernului pentru anul 2008, in domeniul finante, a fost inclus un proiect de lege pentru modificarea OUG nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

OUG nr. 102/2007 pentru modificarea Legii contabilitatii nr. 82/1991 Se desfiinteaza sau nu DNA?Modificarile Codului de procedura fiscala din 31 august 2007Dosarul Zambaccian il readuce pe Nastase la Inalta Curte de Casatie si JustitieMinistrul Justitiei cere sefului DNA sa explice cum au ajuns imaginile la TVRTraian Basescu nu se va prezenta astazi la Consiliul pentru Combaterea DiscriminariiLege privind interzicerea construirii pe spatiile verzi Peste 150 de procurori vor fi promovati prin concurs in functii de executie Legea contenciosului administrativ - actualizata la 02.08.2007 Juristul sef de la CFR a fost arestat pentru luare de mitaModificari importante Achizitii PubliceNoutati Legislative 08 octombrie 2007 Codul Fiscal s-a modificat din nouCompletarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscalDirectorul Direcţiei Asistenţă Juridică din cadrul CNCF CFR, cercetat pentru luare de mităMinisterul Justitiei invita UNBR la dezbaterea privind noul Cod Penal Avocatii europeni si-au dat acordul privind Constitutia Europeana Regulamentul privind supravegherea modului de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii Regulamentul de organizare si desfasurare a examenului de notar public pentru notarii stagiari si a concursului pentru ocuparea locurilor vacante de notar publicOrdonanta de urgenta a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook