Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Cioaca, inca o noapte in arest

Data introducerii: 30-01-2008

Emotii pentru Cristian Cioaca, ieri, cand, la cererea avocatului acestuia, judecatorii brasoveni au decis punerea in libertate a politistului suspectat ca si-a ucis sotia, dar arestat fiindca a accesat fara drept conturile de mail ale acesteia. Decizia nu a fost insa definitiva, astfel ca Cioaca a ramas in spatele gratiilor.

Dupa cinci zile petrecute intr-una din celulele de la Inspectoratul Judetean de Politie Brasov, Cristian Cioaca a simtit, ieri, aerul dulce al libertatii. Magistratii de la Curtea de Apel Brasov au decis eliberarea politistului sub control judiciar. Astfel, Cioaca nu va avea voie sa paraseasca Romania, va trebui sa vina la audieri, nu va putea sa-si schimbe locuinta, nu va avea voie sa poarte arma si nici sa se vada cu martorii implicati in proces.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Dani Otil: "Nu credeam ca voi mai spune cuiva te iubesc"Concurenti in travesti la Dansez pentru tinePetrecere de Halloween cu Guinness la Dublin Irish PubFiul lui Gerard Depardieu a murit Angelina si Brad nu mai au relatii sexuale Depeche Mode din nou in RomaniaAlina Plugaru vrea sex-shopuri in centrul CapitaleiDJ-ita Miki Love va mixa topless la Cluj Sarkozy si Bruni, dragoste la malul mariiLisa Snowdon nu mai are viata sexuala din cauza lui George ClooneyA inchiriat cinci TIR-uri pentru a transporta corturile de nuntaCatalin Maruta si Andra se casatoresc !Christina Applegate, diagnosticata cu cancer la sanLiz Taylor e pe moarteChilotii reginei Victoria, vanduti la licitatie pentru aproape 6.000 de euroBritney cheltuie 13.000 de euro lunar pentru a-si recupera frumusetea pierdutaDe dragul nuditatii, Mama Natura vrea sa isi arate sanii pe plaja Cleopatra Stratan, in Cartea RecordurilorGemenii Jolie-Pitt au fost conceputi in vitro!Vacanta a la James Blunt: mare, soare, yaht si fete fara prejudecati
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook