Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Centrul ElitEducation organizeaza sesiuni de simulari pentru examenul de BAC

Data introducerii: 23-01-2019

Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, anul acesta examenul de Bacalaureat se va susține mai devreme, de aceea elevii trebuie să-și testeze cunoștințele acumulate până acum.

Pentru acest lucru, centrul de educație ElitEducation organizează sesiuni de simulări pentru examenul de Bacalaureat în zilele de 7, 8 și 9 februarie 2019. Durata examenului propriu-zis este de 3 ore.

Înscrierile se pot face până la data de 1 februarie 2019!

Simulările examenului de bacalaureat se susțin la următoarele materii: limba și literatură română, limba și literatură maternă, matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie.

Condițiile de desfășurare a simulărilor vor imita fidel condițiile de desfasurare a examenului de Bacalaureat: se creeaza atmosfera de examen, iar nivelul și structura subiectelor sunt similare.

Costuri:
25 lei pentru cursanții ElitEducation;
50 lei pentru cursanții din afară.



Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Un bihorean ametit de bautura si-a taiat testicului stang cu drujbaBiletele de tren, mai scumpe din augustLitoralul, maturat de gura celor de la MediuMihaela Juganaru este noua iubita a lui Cristian Cioaca Studentii cer examen de admitere la facultateZile caniculare, nopti tropicaleProtestul studentilor de la ASEScandal universitar! Peste 1000 de studenti la ASE nu intra in licentaASE-istii protesteaza pentru licenta130 de transplanturi de maduvaFamilia fetitei-mama vor sa o duca pe aceasta in Anglia, pentru a avortaSe intampla in Romania: a gasit 6.000 de RON pe plaja si i-a predat Politiei!Bacul incepe luni cu proba orala la Limba romanaA furat 200.000 de euro de la banca la care lucra ca sa-si satisfaca iubita!Incaltamintea romaneasca se scumpeste din septembrie 'Trenurile soarelui' vor intra in circulatie incepand cu 13 iunieUn fost detinut, prieten de-al lui Cioaca, ar putea fi implicat in uciderea ElodieiCasa Fotbalului si un bloc din Sectorul 2 risca sa se scufundeInca 18 strazi cu sens unic in BucurestiPloi puternice in judetul Alba
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook