Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ BitDefender isi reinnoieste certificarile, confirmandu-si compatibilitatea cu sistemele de operare Linux

Data introducerii: 14-11-2007

BitDefender® anunta ca solutiile de securitate IT, BitDefender Security for Mail Servers si BitDefender Security for Samba, au fost declarate compatibile cu sistemele de operare Linux: Red Hat si.

Aceste acorduri de conformitate asigura actualii si viitori utilizatori ca respectivele solutii de securitate BitDefender sunt compatibile cu Red Hat Enterprise Linux sau cu Novell SuSE Linux Enterprise Server. In urma acestor acorduri, BitDefender Security for Mail Servers si BitDefender Security for Samba vor fi disponibile in catalogul ISV al Red Hat si pe site-ul Partenerilor Tehnologici Novell.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ramele foto digitale, un cadou perfect si la modaCei care vor apela abuziv 112 vor fi bombardati cu SMS-uriCelular de 2.000 de dolari Se cauta manager cu MBA pentru Google Romania Romania, in topul tarilor europene dupa cresterea productiei industriale A 31-a editie a conferintelor SolePAD - Brasov, 14 octombrie 2008 - SmartFinancialANC ne ajuta sa emitem facturi electroniceCine sunt cei mai influenti oameni din online-ul romanesc?S-a inventat televizorul pliabil! Noi servicii in telecomunicatiiLG isi lanseaza luna aceasta cel mai nou terminal cu ecran complet tactil!De la Orange la Vodafone apoi la Cosmote, noul manager de dezvoltareUn lord englez isi vinde viata pe eBayO noua televiziune online va emite exclusiv in direct pentru romani!iPhone 3G, din 22 august si in RomaniaAtacurile phishing se tin lant la Raiffeisen Orange va cumpara Euro-GSM? Luxoft vrea si restul de actiuni ITC NetworksLG pregateste telefoane cu sunet surround DolbyFirefox 3.1, la prima versiune alfa
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook