Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Bianca Dragusanu si-a lansat o noua linie vestimentara

Data introducerii: 14-06-2011

Bianca Dragusanu si-a lansat o noua linie vestimentaraDe curând, Bianca Drăguşanu şi firma „Atmosphere" au lansat o nouă linie vestimentară, a cărei imagine, de această dată, a fost Daniela Crudu.

 

„Bianca a lansat colecţia de vară, iar eu am participat la şedinţa foto, alături de ea, bineînţeles. Nu am avut nici o pretenţie financiară, era chiar culmea, la cât mă ajută ea. Bianca îmi dă haine de la ea oricând am nevoie, în club, la emisiune. Nici nu se pune problema", a povestit Daniela Crudu pentru Click!

Asistentele lui Capatos şi-au ales un cadru atrăgător, în aer liber, pentru ca şedinţa foto să fie una reuşită.

 

 

 

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Patrick Swayze mai are doar 5 saptamani de traitMutu, 2.000.000 euro pentru un reality-showEle stau goale duminicaAdnan: Britney Spears este insarcinataPamela Anderson, disponibila pentru a treia oaraMircea Badea se insoara cu Carmen Bruma?Incepe sfarsitul Monicai Columbeanu!Gabi Cristea a fost ceruta de nevasta!A pus mana pe 'Cocosel'Ogica povesteste cum a 'violat-o' pe Miss Turism 2007Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc se casatorescMorandi, lider in Romanian Top 100Mihaela Radulescu este insarcinataWilmark a devenit tataMichael Jackson nu a muritStaruri care au parasit aceasta lume mult prea devreme O revista americana sustine ca Jennifer Lopez a nascut gemeniLaura Cosoi ii declara 'razboi' lui SmileyConcert Kylie la BucurestiCioaca, inca o noapte in arest
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook