Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Astazi se lanseaza Starcraft II in Romania

Data introducerii: 27-07-2010

Astazi se lanseaza Starcraft II in RomaniaStarcraft 2 - Wings of Liberty, cel mai aşteptat joc de strategie, va fi lansat marţi, 27 iulie, în mai multe ţări, printre care Statele Unite, Canada, Coreea de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Rusia, dar şi în mai multe state din Europa.

În România, jocul va fi disponibil la preţuri care variază în jurul a 200 de lei. Mulţi din românii care aşteaptă jocul deja au umplut forumurile cu informaţii despre ce va conţine în plus noul Starcraft, scrie Evenimentul Zilei. Pe site-ul eMag, unul dintre comentatori spune că Blizzard a implementat un sistem bazat pe ligi: bronze, silver, gold, platinum şi diamond.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Vorbim la telefon de 3,7 miliarde de euroSkype: apeluri internationale nelimitateNokia a lansat un telefon "Near Field Communication"Joburi IT pe mobil5 moduri sigure in care computerul te "ajuta" sa fii demisAbonament cu minute internationale incluseBravia E4000, televizorul-tablouCERN pregateste un internet ultra-rapidGoogle da afara 300 de angajati Romania primeste ultimul avertisment privind sistemul 112Microsoft anunta Windows Mobile 6.1Vodafone Romania reduce tarifele de internet mobil in roamingFara internet in timpul summit-uluiUn telefon mobil cum nu ati mai vazut!Arta digitala din virusi, spam, troieniSamsung - telefonul cu touchscreen pe care simti ceea ce faciVista SP1 creeaza problemeVanzarile sistemelor GPS in Romania se vor dubla in 2008Cosmote vrea licenta 3G cu orice pretNokia datoreaza 4 miliarde de euro
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook