Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Apocalipsa va veni in aproximativ 100 de ani

Data introducerii: 22-06-2010

Apocalipsa va veni in aproximativ 100 de aniPotrivit avertizărilor lui Frank Fener, expert în microbiologie şi profesor emerit la Universitatea Naţionala din Australia, omenirea nu va mai putea face faţa creşterii continue a populaţiei de pe planetă şi se va autodistruge.

Cifre oficiale de anul trecut ale ONU arătau că populaţia globului este de 6,8 miliarde de oameni, dar până la sfârşitul lui 2011 aceasta va depăşi cu siguranţă numărul de 7 miliarde de oameni.

Expertul preconizează venirea apocalipsei în aproximativ 100 de ani.

Avertizarea vine după ce profesorul Nicolae Boyle, de la Universitatea din Cambridge, a spus că "momentul Judecăţii de Apoi" va avea loc în 2014, an care va decide un secol de sărăcie şi războaie sau o pace globală.

Autor: Raluca

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Sute de actori, loviti de ordonanta lui BocActe necesare pentru indemnizatia de crestere a copiluluiUn fost majordom al reginei Elisabeta a II-a, condamnat la inchisoare pentru pedofilieSaracii din Milano vor primi caviar beluga de CraciunDIANA MALOS, `MISS VACANTA 2008`, SINUCIDERE SAU OMOR?Peste 20 de atentate impotriva Marii Britanii sunt pregatite in PakistanSpectacol de lumini si culori in BucurestiRespecta femeia!Anca Parghel, rapusa de cancer, s-a stinsO fetita de un an este gravida cu fratele sauRomania are cele mai multe cazuri de SIDACadouri B’ESTFEST in prag de Sarbatori si de... criza'Vinerea Neagra' a omorat 3 oameni in SUASubiectele la probele orale pentru Bac 2009, pe InternetMinistrul Muncii vrea desfiintarea tichetelor de masa. Sindicatele se opunTeroare in BombaySute de personae au ramas blocate din cauza nametilor, in ApuseniUn barbat din Marasesti este suspect de febra de MaltaZiua Romaniei, o agonie pentru maghiariRomancele, din ce in ce mai batute
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook