Pagina 7 ~ Consumam de 3 luni carne de porc contaminata cu dioxina
Data introducerii: 11-12-2008
Dupa ce, la inceputul saptamanii, Radu Roatis, presedintele Autoritatii Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), a negat vehement posibilitatea ca Romania sa fi importat carne de porc contaminata cu dioxina, ieri s-a aflat ca romanii consuma de trei luni carne contaminata, adusa din Irlanda prin alte tari.
ANSVSA a recunoscut nu numai faptul ca s-a importat carne de porc cu dioxina, dar si ca mare parte din aceasta a fost deja consumata, relateaza Gardianul.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Studiu: Strugurii reduc presiunea sangelui si imbunatatesc functionarea inimii6 retete de casa pentru o piele sanatoasaExcesul de cafea genereaza cancerCampanie de masurare a tensiunii Ata chirurgicala, in vizorul Ministerului SanatatiiUNIUNEA EUROPEANA - Ghidul alimentelor alergeneMANANCA INTELIGENT! - Ficat de vitaCariile dentare, tratate fara dureriParintii pot comunica prin semne cu bebelusii prea mici sa vorbeasca Farmaciile ameninta ca nu vor mai elibera o parte din medicamentele pentru diabetInjectiile cu vitamina C ar putea incetini evolutia canceruluiPerele, fructe antistres Ingrijirea naturala a tenului Alimentele, mai bune decat suplimentele in mentinerea acizilor grasi Omega 3Fructoza, indulcitorul care ne ingrasa cel mai multCreierul uman are nevoie de un anumit timp pentru a se concentraNoptile nedormite, risc de diabetMedicii cred ca in noul val de infectati HIV in Romania vor fi consumatorii de droguri injectabileCum ne protejam auzulScandal pe lista alimentelor nepermise in scoli